0
0 €

A termék bekerült a kosárba

Elállás A Szerződéstől / Termék Visszaküldése

A Vevő jogosult indoklás nélkül elállni a szerződéstől az áru átvételétől számított 14 napon belül. Ha az áru eredeti állapotában van, csomagolva van, a Vevő az áru átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti. Csak a fogyasztó (magánszemély) gyakorolhatja ezt a jogot. Ha a Vevő jogi személy (vállalat), akkor a Vevő nem jogosult az áruk visszaküldésére.

 

Az árukat akkor kell a Vevő által átvettnek tekinteni, amikor a Vevő vagy az általa kijelölt harmadik fél, a szállító kivételével, elfogadja a megrendelt áruk minden részét, vagy

  • a) a Vevő által egyetlen megrendelésben megrendelt árukat külön szállítjuk, az utolsó leszállított áru átvételének pillanatában,
  • b) a megrendelt áruk az utolsó alkatrész vagy darab átvételének időpontjában több részből vagy darabból állnak,
  • c) az árukat korlátozott ideig ismételten megrendelik, az első leszállított áru átvételének időpontjában.

 

A Vevő még az elállási időszak kezdete előtt elállhat a szerződéstől, amelynek tárgya az áruk leszállítása.

 

Kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy, ktorá obsahuje:

  • a fogyasztó egyedi igényeinek megfelelő áruk, egyedi termékek vagy kifejezetten egy fogyasztónak szánt áruk értékesítése,
  • olyan sürgős javítások vagy karbantartások végrehajtása, amelyekre a fogyasztó kifejezetten felkérte az Eladót; ez nem vonatkozik a javítási vagy karbantartási munkálatokhoz szükséges pótalkatrészektől eltérő áruk értékesítésére vonatkozó szolgáltatási szerződésekre, amennyiben azokat az eladó fogyasztói látogatása során kötötték, és a fogyasztó nem előre megrendelte ezeket a szolgáltatásokat vagy árukat,
  • védőcsomagolásban értékesített hangfelvételek, videofelvételek, audiovizuális felvételek, könyvek vagy számítógépes szoftverek értékesítése, ha a fogyasztó kicsomagolta a csomagolást,
  • nem védőfedélben szállított könyvek értékesítése.

 

Fogyasztási cikkek (pl. Húrok, csákányok, tisztítószerek stb.) Esetében a szerződéstől való elállás csak akkor alkalmazható, ha a Vevő sértetlen, nem kopott, szennyezetlen és fel nem használt, eredeti eredeti csomagolásban szállítja az árut.

 

A Vevő e-mailben köteles tájékoztatni az Eladót a szerződéstől való elállás szándékáról az címre, ahol megadja a megrendelés számát és létrehozásának dátumát. A Vevő kitöltött és aláírt visszavonási űrlapot csatol a csomaghoz. Az elállási űrlap itt érhető el: Elállási forma (PDF)

 

Kérjük, küldje el az árut a mellékelt visszavonási űrlappal cégünk címére:

 

Ample, s.r.o.

Kpt. M. Uhra 72/24

907 01 Myjava

Szlovákia

Kapcsolattartó: Slavomír Smolík

Tel.: +421 905 560 301

 

Az elállási jog gyakorolható úgy is, hogy elállási értesítést küld a 14 (vagy meghosszabbított 30) napos időszak utolsó napján.

 

Az elállási értesítés kézhezvétele után az Eladó legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a Vevőnek az általa a Szerződés alapján vagy azzal kapcsolatban kapott összes kifizetést, beleértve a szállítási költségeket is. Az eladó ugyanúgy visszatéríti a fizetést, mint a vevő a fizetéskor. A Vevő megállapodhat az Eladóval a visszatérítés más módjáról is.

 

A szerződéstől való elállást követően az eladó nem köteles visszafizetni a vevőt az áru átadása előtt, vagy amíg a vevő nem bizonyítja az áru visszaszolgáltatását az eladónak, kivéve, ha az eladó személyesen javasolja az áru átvételét vagy az általa felhatalmazott személy útján.

 

A Vevő köteles az elállástól számított legkésőbb 14 (vagy meghosszabbított 30) napon belül visszaküldeni vagy átadni az Eladónak az árut. Ez az időszak akkor tekinthető fenntartottnak, ha az árut legkésőbb az időszak utolsó napjáig szállították át fuvarozásra.

 

A szerződéstől való elálláskor a Vevő csak az áru visszaküldésének költségeit viseli az eladónak vagy az eladó által az áru átvételére felhatalmazott személynek, valamint az áru visszaküldésének költségét, amelyet jellegéből adódóan nem lehet postai úton visszaadni.

 

A Vevő felelős az áru értékének az áruk kezeléséből eredő esetleges csökkenéséért, amely meghaladja az áru jellemzőinek és működőképességének megismeréséhez szükséges mértéket.

 

A Vevőnek lehetősége van kipróbálni az áru funkcionalitását a szállítás után, de nem tudja felhasználni az árut, ha eláll a szerződéstől. Az áru jellegének, jellemzőinek és működőképességének megismerése érdekében a fogyasztónak csak úgy kell kezelnie és ellenőriznie az árut, amilyenre a boltban lehetőség lenne. A Vevő köteles az árut az elállási időszak alatt kellő gondossággal kezelni és ellenőrizni.

 

Kérjük, próbálja megvédeni az árut a sérülésektől és a szennyeződésektől.

 

Kérjük, küldje vissza nekünk az árut eredeti csomagolásban, a kitöltött visszavonási űrlappal, a teljes kiegészítőkkel és a csomagolás minden részével együtt. Ha szükséges, használja a védő szállítócsomagolást az áru visszaküldéséhez. Ha már nem az eredeti csomagolás a tulajdonosa, kérjük, a megfelelő csomagolás használatával biztosítsa az áruk megfelelő védelmét a szállítás közbeni sérülésekkel szemben, és így kerülje el az elégtelen csomagolás okozta kártérítési igényünket. Felhívjuk figyelmét, hogy Ön felelős azért, hogy az áruk megérkezzenek hozzánk (ideértve a szállítmányunk által okozott esetleges károkat is), és minden kártérítési igényt egyénileg kell a fuvarozóval szemben benyújtani.

 

Az eladó jogosult elállni az adásvételi szerződéstől a készlet eladása, az áru nem elérhetősége miatt, vagy ha az adásvételi szerződésben megállapodott áruk gyártója, importőre vagy szállítója beszüntette a gyártást, vagy olyan súlyos változásokat hajtott végre, amelyek megakadályozták az eladót a Az eladó kötelezettségei, vagy ha ennek elérésére minden ésszerű erőfeszítés nélkül sem képes az árut a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott határidőn belül vagy az online áruházban megadott áron eljuttatni a vásárlóhoz. Az Eladó köteles erről a tényről haladéktalanul tájékoztatni a Vevőt, és az elállási értesítéstől számított 14 napon belül az elállási értesítéstől számított 14 napon belül, a Vevő által kijelölt számlára történő átutalással visszaadni a már kifizetett előlegeket az árukért.

 

 

A weboldalak sütiket használnak. A weboldal továbbihasználatávalelfogadja azok használatát. További Információk.

Elfogadom